„A FÖLD ÉLETE, A MI ÉLETÜNK”

Klaszter vezető:
SER GROUP KFT.

Tagok:
SER RO BAU S.R.L.
SER-BAU KFT.
TAR-GÁZ KFT.
GENERAL APA CANAL S.R.L.
ALFÖLD GÁT ÉS MÉLYÉPÍTŐ KFT.
TECHNOGAZ S.R.L.
B-BAU KFT.
CONSTRUMA-PLUSZ KFT.
ZÉNÓ ÉPSZER KFT.
STEEL-VENT KFT.
BERLÓ 2001 KFT.
BERLO CANAL S.R.L.
AEDIUM KFT.
RECYCLING T&H KFT.
FORCE KFT.
NEXTIN KFT.
INTERGEO Budapest KFT.
BIOKÖR KFT.
UTIBER KFT.
TRIUT KFT.

Oldal nyomtatása

Amit a GGP (Genaral Gea Points) Klaszterről tudni kell

A GGP Klaszter 2009-ben jött létre, öt cég kezdeményezésére, abból a célból, hogy közös megjelenésükkel egyesítsék szakmai erejüket, jelenlétüket az általuk gyakorolt szakterületeken. Rövid idő alatt a cégcsoportban részvevő vállalkozások száma kilencre növekedett, ezáltal is erősítve a benne résztvevők vállalkozói potenciáljának a növekedését.

Egyesek már több évtizede, mások néhány éve vannak jelen a szakmában, különféle rendeltetésű, műszakilag, esztétikailag igényes beruházások és projectek végrehajtásában.

Mi az, amiben jók vagyunk?

A privát és az önkormányzati szféra területén a kivitelezői piacon jelen vagyunk a vízkutatási, fúrási, vízkivételi és tisztítóművek, ivóvíz távvezetékek, lakossági, ipari elosztórendszerek kivitelezésében.

Szennyvízcsatorna hálózatok, ehez kapcsolódó tisztítóművek kiépítése, valamint acél és KPE gáz nyomóvezetékek bel és külterületi elosztóhálózatait, gázátadó és kompresszor állomások sokaságát építettük, telepítettük. Több mint ötven település víz, szennyvíz és gázhálózati munkáit végeztük el.

Környezetvédelmi rendszerek, valamint gátépítési, csatornaépítési, mederkotrási munkák, nagy volumenű humuszolási és földmunkák is jelzik a cégeink sokrétű tevékenységét.

A magasépítés területén könnyűszerkezetes és fémszerkezetes épületek, múlti funkciós komplexumok, projektek megvalósítása is részét képezi tevékenységünknek.

Már túlléptük Magyarország határait, Ausztriában, Romániában, Szlovákiában, Németországban dolgoztunk, de észak Afrikában és a Közel keleten is sikeres tárgyalásokat folytatunk kivitelezői területen.

Mint a GENERAL GEA POINTS Klaszter nevéből is kiderül, szeretnénk a Föld minél több pontján jelen lenni tevékenységünkkel és cégeinkkel. Az a sok száz kilométer vezeték és több tucatnyi létesítmény, amit megépítettünk az elmúlt években arra bíztat bennünket, hogy még aktívabban vegyünk részt új piacokon, új országokban, szakembereinkkel, berendezéseinkkel, öregbítve cégeink jó hírnevét.

Magas színvonalú munkát csak magasan képzett szakembergárdával lehet elérni. A gépkezelőktől a projektvezető mérnökökig, a kiváló szakember gárda, garancia a minőségre, ezért nem meglepő a klaszter tagjainak a magas minősítésű kivitelezői munkája.

„A Föld élete a mi életünk”, ez a GGP Klaszter szlogenje, mi a Földön lakunk, a Földből élünk és a Földért dolgozunk, reméljük a jövőben Önökkel együtt.

Seres Géza
Elnök